Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!

Υλικά:

300 γρ. ρύζι arborio

1200 γρ. ζωμό λαχανικών

100 γρ. φράουλες κομμένες μικρά τετραγωνάκια

2 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

6 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Λίγη παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες:

Μέσα σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σχοινόπρασο, προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε να σοταριστεί. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Ξεκινάμε να φτιάξουμε το ριζότο προσθέτοντας σιγά σιγά το ζωμό που έχουμε και βράζει. Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο και έχει πιει το ζωμό, ρίχνουμε τις φράουλες και δένουμε με την παρμεζάνα και λίγο βούτυρο αν θέλουμε.

empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Κοτόπουλο με σκόρδο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ισπανικής κουζίνας.
empty alt

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.
empty alt

Κέικ βανίλιας

Κλασικό, αγαπημένο κέικ βανίλιας που συνοδεύει ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
Back To Top