Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Ιταλική φινέντσα και ρόκα για τη δροσιά και τη σπιρτάδα της. 

Υλικά:

12 φέτες προσούτο

200 γρ. τυρί ρικότα

150 γρ. ρόκα

2 κλωνάρια μέντα

20 γρ. κουκουνάρια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.γ. ξίδι μπαλσάμικο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Λιώνουμε τη ρικότα με το πιρούνι, προσθέτουμε τη μέντα ψιλοκομμένη και πιπερώνουμε. Βάζουμε μια κουταλιά ρικότα σε κάθε φέτα προσούτο και τυλίγουμε σε ρολό. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια. Ξεπλένουμε και στεγνώνουμε τη ρόκα και τη ραντίζουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ με ξίδι και λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε στα πιάτα. Τοποθετούμε τα ρολά προσούτο σε μία πιατέλα σε σχήμα αστεριού, σκορπίζουμε από πάνω τα κουκουνάρια και σερβίρουμε.

empty alt

Ψαρονέφρι με θυμάρι

Με ελάχιστα υλικά και λίγο χρόνο προετοιμασίας δημιουργείτε ένα υπέροχο πιάτο.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κινόα

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.
empty alt

Affogato Cioccolato

Affocato ciocolato ή ο θρίαμβος της σοκολάτας και της γευστικής απόλαυσης.
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
Back To Top