Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.

Υλικά:

1 μαρούλι ολόκληρο

200 γρ. τυρί gorgonzola

100 γρ. καρυδόψιχα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τα φύλλα από το μαρούλι και τα ζεματίζουμε. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, την καρυδόψιχα, αλάτι και πιπέρι και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν αλοιφή. Παίρνουμε ένα φύλλο από μαρούλι, βάζουμε ένα κουταλάκι από το μείγμα μας και το ρολάρουμε (σαν ντολμαδάκι). Βάζουμε από πάνω λίγο ωμό ελαιόλαδο και σερβίρουμε σαν σαλάτα – μπουκίτσες.

empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Μπεσαμέλ gluten free

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
Back To Top