Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Γεμιστά ρολάκια κοτόπουλο με μπέικον και λαχανικά. Δεν αντιστέκεσαι με τίποτα!

Υλικά:

8 φέτες κοτόπουλο κομμένες πολύ λεπτά

8 φέτες μπέικον

2 κολοκυθάκια κομμένα julien

1 πιπεριά κίτρινη κομμένη julien

2 καρότα κομμένα julien

1 κλωναράκι σέλινο λεπτοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

2 κρεμμυδάκια φρέσκα λεπτοκομμένα

120 γρ. gouda κομμένο julien

1 ποτήρι λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 κλωνάρι δεντρολίβανο

Οδηγίες:

Παίρνουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, τα σοτάρουμε καλά για 3-4 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε. Σοτάρουμε ελαφρώς και τις φέτες μπέικον και κρατάμε στην άκρη. Αφήνουμε να κρυώσουν. Παίρνουμε το κοτόπουλο, βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, απλώνουμε επάνω σε κάθε ένα από μία φέτα μπέικον, τα λαχανικά και κλείνουμε ρολό με μία οδοντογλυφίδα. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, το κλωνάρι δεντρολίβανο και το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο καλά να ροδοκοκκινίσει από όλες τις μεριές και σβήνουμε στη συνέχεια με το κρασί. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας αν θέλουμε με λίγο τυρί gouda.

empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
empty alt

Φακές με κάρυ

Πανεύκολο, γευστικό και χορταστικό πιάτο.
empty alt

Κρουασανάκια γεμιστά με μελιτζάνα

Δοκιμάστε να φτιάξετε αλμυρά κρουασανάκια με μελιτζάνα για ένα διαφορετικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Τα πουγκάκια της αγάπης

Κλείστε σε φωλιές φύλλου κρούστας μια χούφτα μανιτάρια.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
Back To Top