Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.

Υλικά:

1 φιλέτο σολομού 400 γρ.

1 μάτσο ρόκα

50 γρ. φλέικς παρμεζάνας

200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση

Χυμό από ½ λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αρχικά, αλατίζουμε ελαφρά τον σολομό και στη συνέζεια τον ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο μεριές. Τον αφήνουμε στην άκρη. Σε μια πιατέλα βάζουμε τη ρόκα, τα τοματίνια, το σολομό κομμένο σε κομματάκια, λίγο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Γαρνίρουμε με τα φλέικς παρμεζάνας.

 

empty alt

Μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο

Το σπίτι θα μοσχομυρίσει με τις μυρωδιές που θα αναδυθούν. 
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Carpaccio κρέατος

Απαιτεί χρόνο και καλή προετοιμασία αυτό το πιάτο, αλλά θα έχετε για πολύ καιρό στο ψυγείο σας μια διαφορετική πρόταση.
empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
Back To Top