Εύκολη   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 

Υλικά:

2 μεγάλα αβοκάντο ώριμα

15 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

150 γρ. μανιτάρια Champignon λεπτοκομμένα

1 πράσινη πιπεριά κομμένη μικρά τετραγωνάκια

3 φύλλα βασιλικό

Χυμό από 1 λεμόνι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Ταμπάσκο όσο χρειάζεται

Οδηγίες:

Κόβουμε τα αβοκάντο σε τετραγωνάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε μέσα τα μανιτάρια, τα τοματίνια, αλάτι, ταμπάσκο, ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την πιπεριά και το βασιλικό, ελέγχουμε πάλι από αλάτι και ταμπάσκο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με τυρί μαλακό και ψημένες φέτες ψωμί.

empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Linguine με πορτοκάλι

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Σαλάτα παντζάρι

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
Back To Top