Μέτρια   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Χορταστική σαλάτα με μπακαλιάρο,ρόκα και τοματίνια.

Υλικά:

400 γρ. μπακαλιάρο μουλιασμένο και ξαρμυρισμένο

2 ματσάκια ρόκα

300 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση

100 γρ.πράσινες ελιές

Ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βράζουμε το μπακαλιάρο και τον κόβουμε κομματάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρόκα, τα τοματίνια, τα κομμάτια μπακαλιάρο, τις ελιές και ανακατεύουμε. Φτιάχνουμε μία βινεγκρέτ με το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα από πάνω.

empty alt

Μυζήθρα σαγανάκι

Ενα διαφορετικό και εύκολο σαγανάκι που θας σας εκπλήξει με την γεύση του.
empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Σούπα με κάρυ

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια

Δέστε τον πιο τέλειο φιόγκο της κουζίνας μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνα.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.
Back To Top