Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Έντονη και πικάντικη γεύση σε αυτή την ξεχωριστή σαλάτα που μπορεί να πάρει και το ρόλο του ορεκτικού.

Υλικά:

2 φιλέτα καπνιστή ρέγγα

2 μεγάλες πατάτες (που τις έχουμε βράσει με τη φλοίδα)

200 γρ. λάχανο (πράσινο)

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

χυμό από 1 λεμόνι

1 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι

2 κ.σ. μουστάρδα

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε το λάχανο, το κόβουμε σε λεπτές φέτες και το βάζουμε να βράσει για 3 λεπτά ώστε να μαλακώσει. Αφήνουμε να κρυώσει. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες (αφού τις έχουμε βράσει με τη φλοίδα) και τις κόβουμε καρέ. Ύστερα παίρνουμε και τη ρέγγα και την κόβουμε σε κομμάτια. Κάνουμε μία βινεγκρέτ βάζοντας σε ένα μπολ και ανακατεύοντας πολύ καλά το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το ξύδι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε βάζοντας σε ένα πιάτο μαζί, το λάχανο, τις πατάτες και τη ρέγγα και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ.

empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Κέικ βανίλιας

Κλασικό, αγαπημένο κέικ βανίλιας που συνοδεύει ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας.
Back To Top