Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα πιάτο που μπορεί να λειτουργήσει ως σαλάτα αλλά και ώς κυρίως.

Υλικά:

300 γρ. μακαρόνια spaghetti

200 γρ. ντομάτες

100 γρ. αγγούρι

100 γρ. πράσινη πιπεριά

50 γρ. κρεμμύδι

50 γρ. μαύρες ελιές

50 γρ. κάπαρη

150 γρ. φέτα

Τρίμματα αποξηραμένης ελιάς με κρουτόν (βλ. παρακάτω)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαγγέτι al dente, τα σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε τις ντομάτες, το αγγούρι και την πιπεριά σε κυβάκια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις ελιές σε ροδέλες και θρυμματίζουμε τη φέτα. Ενώνουμε όλα τα λαχανικά με την κάπαρη και αρωματίζουμε με ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετούμε στο πιάτο. Από πάνω γαρνίρουμε με τρίμματα αποξηραμένης ελιάς με κρουτόν. Τρίμματα αποξηραμένης ελιάς με κρουτόν Αποξηραίνουμε τις ελιές στο φούρνο στους 100 °C μέχρι να αφυδατωθούν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τις ανακατεύουμε με κρουτόν ψωμιού και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μπλέντερ.

empty alt

Ταλιατέλες με σοκολάτα

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.
empty alt

Σαλιγκάρια a la vigneronne

Οσοι τα αγαπούν είναι φανατικοί και αυτή η εκδοχή σίγουρα θα τους εκπλήξει.
empty alt

Πύργος από φέτες ψωμί με γαύρο και σάλτσα από ντομάτα

Ο ταπεινός γαύρος σε μια βασιλική εκδοχή.
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Σουφλέ πατάτας με άρωμα ανατολής

Συνδυάζονται άψογα ο παστουρμάς με την πατάτα, το μοσχοκάρυδο και τα μαλακά τυριά. 
empty alt

Ρολάκια κοτόπουλου

Γεμιστά ρολάκια κοτόπουλο με μπέικον και λαχανικά. Δεν αντιστέκεσαι με τίποτα!
empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
Back To Top