Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.

Υλικά:

10 γρ. κρεμμύδι φρέσκο

20 γρ. κάπαρη

100 γρ. καπρίνο

200 γρ. παντζάρια βρασμένα καθαρισμένα και κομμένα καρέ χοντρό

10 γρ. κρουτόνς

10 γρ. ρόκα

10 γρ. σπανάκι

2 φύλλα βασιλικού κομμένα julien

30 γρ. καρύδια

Για τη βινεκρετ βαλσαμικο

10 γρ. νερό

10 γρ. βαλσάμικο

10 γρ. ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε μια μπασίνα τοποθετούμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την κάπαρη, τα καρύδια. Καθαρίζουμε τα παντζάρια, τα κόβουμε σε χοντρούς κύβους και τα ρίχνουμε στην μπασίνα. Προσθέτουμε το καπρίνο και τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Διακοσμούμε με τη βινεγκρέτ ρίχνοντας σταγόνες γύρω και επάνω στη σαλάτα. Προσθέτουμε και τα φύλλα ρόκας για διακόσμηση.

Για την βινεγκρέτ τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Πριν από κάθε χρήση ανακατεύουμε για λίγο.

empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Κεφτεδάκια με βρώμη

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Γλυκό ρυζόγαλο με φουντούκια και καφέ

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!
Back To Top