Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.

Υλικά:

10 γρ. κρεμμύδι φρέσκο

20 γρ. κάπαρη

100 γρ. καπρίνο

200 γρ. παντζάρια βρασμένα καθαρισμένα και κομμένα καρέ χοντρό

10 γρ. κρουτόνς

10 γρ. ρόκα

10 γρ. σπανάκι

2 φύλλα βασιλικού κομμένα julien

30 γρ. καρύδια

Για τη βινεκρετ βαλσαμικο

10 γρ. νερό

10 γρ. βαλσάμικο

10 γρ. ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε μια μπασίνα τοποθετούμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την κάπαρη, τα καρύδια. Καθαρίζουμε τα παντζάρια, τα κόβουμε σε χοντρούς κύβους και τα ρίχνουμε στην μπασίνα. Προσθέτουμε το καπρίνο και τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Διακοσμούμε με τη βινεγκρέτ ρίχνοντας σταγόνες γύρω και επάνω στη σαλάτα. Προσθέτουμε και τα φύλλα ρόκας για διακόσμηση.

Για την βινεγκρέτ τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Πριν από κάθε χρήση ανακατεύουμε για λίγο.

empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Πάστα φλώρα με αμύγδαλα

Αλλη μια παραλλαγή του αγαπημένου ιταλικού γλυκού μπορεί να γίνει το επιδόρπιο ενός γεύματος ή απλώς να συνοδεύσει τον καφέ σας.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Βακαλάος κατσαρόλας (Από την χώρα των Βάσκων)

Απο΄τη χώρα των βάσκων στο πιάτο σας.
empty alt

Τονοσαλάτα

Τονοσαλάτα: γρήγορη αλλά νόστιμη σαλάτα για το τραπέζι σας.
empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο

Το σπίτι θα μοσχομυρίσει με τις μυρωδιές που θα αναδυθούν. 
empty alt

Μαρμελάδα μανταρίνι

Ασυνήθιστη και με υπέροχο άρωμα μανταρινιού. 
Back To Top