Εύκολη   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.

Υλικά:

ΒΑΣΗ

  • 100 γρ. γάλα πλήρες
  • 60 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τα 2 αυγά, ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει μια ομοιογενή σάλτσα. Εκεί προσθέτουμε την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.

Τη χρησιμοποιούμε σαν βάση για να γκρατινάρουμε τα φαγητά μας από πάνω αλλά και για γλυκά, τάρτες και πιάτα γκρατινέ.

empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.
empty alt

Κρέμα Patisieé

Ένα γλύκισμα που τρώγεται με το κουτάλι - το μεγάλο!.
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Φιλέτα κοτόπουλο με γιαούρτι και τζίντζερ

Βυθίστε τα φιλέτα κοτόπουλου στη μαρινάτα και ετοιμάστε το τηγάνι για τα περαιτέρω. 
empty alt

Σαλάτα με λαχανικά και καλαμπόκι

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Linguine με πορτοκάλι

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
Back To Top