Εύκολη   Μερίδες : 6   10.01-12.30  

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 

Υλικά:

250 γρ. σάλτσα ντομάτα

70 γρ. κόκκινο κρεμμύδι λεπτοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1 πεπεροντσίνο φρέσκο κομμένο σε φέτες

25 γρ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι από μήλο

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

40 γρ. ζάχαρη μαύρη

2 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. tabasco

1 κ.γ. worcester sauce

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε ύστερα τη μαύρη ζάχαρη και σβήνουμε με το ξύδι. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τη σάλτσα ντομάτας και τον πελτέ και αφήνουμε να βράσει. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμη προσθέτουμε τη μουστάρδα, το tabasco και τη σάλτσα worcester. Αφήνουμε να βράσει και να στύψει καλά ώστε να μείνει πηχτή. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.

empty alt

Bucatini με μπαρμπούνι

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Γεμιστή πατάτα με θαλασσινά

Η πατάτα αποκτά την αίγλη και την γεύση που της αξίζει με θαλασσινά.
empty alt

Κοτόπιτα

Ενα ωραίο και γευστικό πιάτο για όλες τις ώρες.
empty alt

Κοτόπουλο με σκόρδο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ισπανικής κουζίνας.
empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
Back To Top