Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ιδιαίτερη γευστική πρόταση που θα δώσει διαφορετική όψη στο τραπέζι σας.

Υλικά:

30 γρ. βούτυρο

½ ποτήρι γάλα

100 γρ. αλεύρι

400 γρ. σκαλοπίνι από μοσχαράκι γάλακτος

4 κ. σούπας ελαιόλαδο

200 γρ. μασκαρπόνε αραιωμένο με λίγο γάλα

50 γρ. κρασί ροζέ

20 γρ. τοματοπολτό

2 κ. γλυκού πιπέρι ροζ σε κόκκους

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε τα σκαλοπίνια και τα περνάμε στο αλεύρι και από τις δύο μεριές. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο. Μόλις είναι καυτό βάζουμε μέσα τα σκαλοπίνια. Τσιγαρίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον πελτέ που έχουμε αραιώσει με λίγο ζεστό νερό. Αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά και αν χρειάζεται το αραιώνουμε με λίγο γάλα. Μόλις το κρέας είναι έτοιμο ρίχνουμε το μασκαρπόνε, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τέλος και το ροζ πιπέρι. Αφήνουμε ένα λεπτό να βράσει και σερβίρουμε.

empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.
empty alt

Σκαλοπίνια με ροζ πιπέρι

Ιδιαίτερη γευστική πρόταση που θα δώσει διαφορετική όψη στο τραπέζι σας.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Bucatini με γαρίδες, κολοκυθάκια και φιστίκι

Μία εναλλακτική πρόταση για συνταγή ζυμαρικών όπου συνδυάζονται τέλεια τα θαλασσινά μαζί με λαχανικά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
Back To Top