Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.

Υλικά:

  • 400 γρ. φρέσκο σολομό κομμένο σε φέτες
  • 3 αυγά
  • 1 κ.σ. άνηθο τριμμένο
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο
  • 10 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • ½ λίτρο μπεσαμέλ gluten free

Οδηγίες:

Παίρνουμε το σολομό, τον βάζουμε σε ένα τηγάνι με το βούτυρο και ψήνουμε πολύ καλά από τις 2 μεριές. Αλατοπιπερώνουμε, βγάζουμε το δέρμα και τα κόκαλα και τον περνάμε στο μίξερ να γίνει πουρές. Ανακατεύουμε μαζί με τη μπεσαμέλ και τα μυρωδικά. Χωρίζουμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τους 3 κρόκους. Τα 3 ασπράδια τα χτυπάμε πολύ καλά. Βάζουμε το ασπράδι μέσα στο μείγμα με το σολομό και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια και ψήνουμε στο φούρνο χωρίς να τον ανοίξουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

empty alt

Μπανάνα bread

Ένα γλυκό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Φιλέτο από μπακαλιάρο με φινόκιο, ελιές και δεντρολίβανο

Γίνεται μπακαλιάρος με... καφέ espresso; Γίνεται και είναι νοστιμότατο.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Pizza muffins

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφορά στα muffin με γεύση pizza
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Spaghetti με αντζούγια, ελιές και ντοματίνια κονφί

Μία μακαρονάδα που θα σας εκπλήξει με τη γεύση και τη νοστιμιά της.
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
Back To Top