Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Η συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά!

Υλικά:

50 γρ. ρεβίθια

50 γρ. φασόλια

50 γρ. φακές

100 γρ. κρεμμύδι ξερό

Ελαιόλαδο

100 γρ. ντομάτα κομμένη σε κομματάκια

2 κλωνάρια σέλινο λεπτοκομμένο

1 πιπεριά καυτερή λεπτοκομμένη

Ζωμό λαχανικών όσο χρειάζεται

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αφήνουμε για ένα βράδυ τα όσπρια μέσα σε νερό να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σέλινο και την πιπεριά. Προσθέτουμε ύστερα τις ντομάτες και στη συνέχεια τα όσπρια που έχουμε σουρώσει. Σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε 2 κύβους ζωμό λαχανικών, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 1 με 1 ½ ώρα περίπου μέχρι να είναι έτοιμα. Σερβίρουμε με φέτες από ψημένο μαύρο ψωμί με λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Τιραμισού κλασικό

Από τα πιο δημοφιλή ιταλικά γλυκά που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Σαλιγκάρια a la vigneronne

Οσοι τα αγαπούν είναι φανατικοί και αυτή η εκδοχή σίγουρα θα τους εκπλήξει.
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
empty alt

Μεθυσμένο συκώτι με άρωμα δεντρολίβανου

Το συκώτι που σβήνει με κρασί και αναδύει υπέροχες γεύσεις.
Back To Top