Σούπα με κάρυ

1     

Σούπα με κάρυ

Βαθμός Δυσκολίας
  1
Μερίδες
  2
Ώρα μαγειρέματος
  12:30μμ-3μμ
ΓάλαΚάρυΚόρν ΦλάουρΚρεμμύδι

Υλικά

2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κύβο ζωμό κρέατος

1 φλιτζάνι γάλα

1 κ.σ. κορν φλάουρ

1 κ.γ. κάρυ

1 κ.γ. μαργαρίνη

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

Σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια. Βράζουμε 3 φλιτζάνια νερό και διαλύουμε μέσα όπως είναι καυτό το ζωμό και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι. Αφήνουμε λίγο να βράσει και προσθέτουμε μέσα το γάλα μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα το κάρυ, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε τη μαργαρίνη. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρεται αμέσως ζεστή με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.