Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.

Υλικά:

600 γρ. ρεβίθια βρασμένα και τα μισά περασμένα στο μπλέντερ

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 λίτρο ζωμό λαχανικών

4 φέτες ψωμί φρυγανισμένο

1 πεπεροντσίνο

300 γρ. σάλτσα ντομάτα

1 ματσάκι μπιέτολα

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις τσιγαριστούν προσθέτουμε τη μπιέτολα κομμένη τετραγωνάκια, ελέγχουμε από αλάτι, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο, τον πουρέ από ρεβίθια, τα ολόκληρα ρεβίθια και τη σάλτσα ντομάτας. Αφήνουμε να πάρουν γεύση 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά. Σερβίρουμε με το φρυγανισμένο ψωμί και λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Σουφλέ πατάτας με άρωμα ανατολής

Συνδυάζονται άψογα ο παστουρμάς με την πατάτα, το μοσχοκάρυδο και τα μαλακά τυριά. 
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Ριζότο με κολοκύθα και amaretto

Το μυστικό σε αυτό το ξεχωριστό πιάτο είναι ο συνδυασμός ανεπάντεχων υλικών.
empty alt

Πικάντικη σούπα με κολοκύθα

Ακαταμάχητη γεύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
Back To Top