Μέτρια   Μερίδες : 8   12.31-15.00  

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

700 γρ. σολομό κομμένο σε κύβους

2 λεμόνια

Για τη μαρινάδα

2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πιπέρι μαύρο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από ½ λεμόνι

16 ξυλάκια για σουβλάκια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Βάζουμε μέσα τους κύβους από το σολομό και αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα. Κόβουμε τα λεμόνια σε λεπτές φέτες και κάνουμε τα σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ το σολομό και τις φέτες λεμονιού. Ψήνουμε στη σχάρα ή στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

empty alt

Πουρές από κουκιά

Ένα πιάτο με υψηλή διατροφική αξία.
empty alt

Τράιφλ με μπράουνις

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.
empty alt

Πιπερονάτα

Άλλη μια επιλογή για να απολάσετε τις αγαπημένες πιπεριές με πλούσια γεύση.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Σπαγγέτι με αστακό

Ειναι η διάσημη μακαρονάδα που μπορεί να γίνει το κυρίως πιάτο ένος επίσημου γεύματος.
empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
Back To Top