Μέτρια   Μερίδες : 3   18.31-21.00  

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά

380 γρ. Spaghetti

100 γρ. χέλι καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

200 γρ. πέστροφα καπνιστή κομμένη σε λωρίδες

50 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

30 γρ. βούτυρο

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 σφηνάκι κονιάκ

200 γρ. κρέμα γάλακτος

4 φύλλα φασκόμηλο

2 κολοκυθάκια κομμένα julien

½ εσαλότ λεπτοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το εσαλότ. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να ρεντουίρει. Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα τα ψάρια και τα αφήνουμε ίσα που να ζεσταθούν. Έχουμε βράσει σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, τα Spaghetti, τα έχουμε σουρώσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα ψάρια και τη σάλτσα. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμόνι και ανακατεύουμε.

empty alt

Πέννες με σπανάκι, λουκάνικο και καρυδόψιχα

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
Back To Top