Σπαγγέτι με αχινούς

474     

Σπαγγέτι με αχινούς

Βαθμός Δυσκολίας
  2
Μερίδες
  3
Ώρα μαγειρέματος
  3μμ-6:30μμ
ΑλάτιΖυμαρικάΜαϊντανόςΝτομάταΠεπεροντσίνο

Υλικά

350 γρ. σπαγγέτι

2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 πεπεροντσίνο

300 γρ. αχινούς

100 γρ. σάλτσα ντομάτας

Αλάτι

Οδηγίες

Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτα και ελέγχουμε τη γεύση για το αλάτι. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και ύστερα ρίχνουμε του αχινούς. Βράζουμε για άλλα 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε να δέσουν όλα μαζί.