Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Μια μακαρονάδα απευθείας από τη θάλασσα!

Υλικά

200 γρ. ψίχα αχινού

200 γρ. spaghetti Barilla no 7

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

4 κ.γ. ελαιόλαδο

1 πεπεροντσίνο καυτερό

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

 

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο και τη ψίχα από τους αχινούς μαζί με το νερό τους. Αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια al dente και τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
empty alt

Κοτόπουλο με μουστάρδα

Κοτόπουλο στο φούρνο με μουστάρδα, γιαούρτι και λοιπές νοστιμιές.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και καλαμάρια

Και θαλασσινά και ζυμαρικά σε ένα!
empty alt

Muffin με σοκολάτα και καρύδα

Λατρεμένα muffin σοκολάτας με υπέροχο άρωμα καρύδας.
empty alt

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Δοκομάστε μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Affogato Cioccolato

Affocato ciocolato ή ο θρίαμβος της σοκολάτας και της γευστικής απόλαυσης.
empty alt

Κρέμα patisserie χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
Back To Top