Σπαγγέτι με αχινούς και πεπεροντσίνο

301     

Σπαγγέτι με αχινούς και πεπεροντσίνο

Βαθμός Δυσκολίας
  1
Μερίδες
  2
Ώρα μαγειρέματος
  6:30μμ-9μμ
ΜαϊντανόςΠεπεροντσίνοΣκόρδοΣπαγγέτι

Υλικά

200 γρ. ψίχα αχινού

200 γρ. σπαγγέτι no 7

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

4 κ.γ. ελαιόλαδο

1 πεπεροντσίνο καυτερό

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο και τη ψίχα από τους αχινούς μαζί με το νερό τους. Αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια al dente και τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.