Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.

Υλικά

380 γρ. σπαγγέτι

300 γρ. γαρίδες καθαρισμένες

150 γρ. pesto

1 πεπεροντσίνο τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο

φρέσκο βασιλικό

100 γρ. πεκορίνο

50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο και τα τσιγαρίζουμε για λίγο. Προσθέτουμε τις γαρίδες, λίγο αλάτι και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια al dente, τα σουρώνουμε, κρατώντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τις γαρίδες. Σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε το pesto μαζί με λίγο νερό από αυτό που έχουμε κρατήσει. Προσθέτουμε το φρέσκο βασιλικό και το πεκορίνο. Ανακατεύουμε καλά έως ότου δέσει και σερβίρουμε, γαρνίροντας με τα κουκουνάρια

empty alt

Tramezzini

Το club sandwich αλλιώς...Πολύ νόστιμα σάντουιτς ιδανικά για παιδικό πάρτι, μπουφέ, σνακ, πικ νικ.
empty alt

Βελουτέ με πατάτα, μανιτάρια και φουντούκι

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
Back To Top