Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.

Υλικά

380 γρ. σπαγγέτι

300 γρ. γαρίδες καθαρισμένες

150 γρ. pesto

1 πεπεροντσίνο τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο

φρέσκο βασιλικό

100 γρ. πεκορίνο

50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο και τα τσιγαρίζουμε για λίγο. Προσθέτουμε τις γαρίδες, λίγο αλάτι και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια al dente, τα σουρώνουμε, κρατώντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τις γαρίδες. Σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε το pesto μαζί με λίγο νερό από αυτό που έχουμε κρατήσει. Προσθέτουμε το φρέσκο βασιλικό και το πεκορίνο. Ανακατεύουμε καλά έως ότου δέσει και σερβίρουμε, γαρνίροντας με τα κουκουνάρια

empty alt

Μους σελινόριζας

Σελινόριζα με κρέμα γάλακτος και μοσχοκάρυδο στο μίξερ.
empty alt

Φακές με ρύζι

Το αγαπημένο μας φακόρυζο δεν είναι μόνο γευστικότατο αλλά και εξαιρετική πηγή σιδήρου και θρεπτικών συστατικών.
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Κρέμα από φρούτα με μέλι

Τονωτικό και συγχρόνως ερωτικά θρεπτικό!
empty alt

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
Back To Top