Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!

Υλικά:

200 γρ. σπαράγγια

1 ολόκληρο αυγό βρασμένο

40 γρ. τόνο

Χυμό από ½ λεμόνι

1 κ.σ. κάπαρη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά

1 πρέζα πιπέρι ροζ

Αλάτι

Οδηγίες:

Βράζουμε τα σπαράγγια al dente, αλατίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Φτιάχνουμε τη σάλτσα. Περνάμε στο μίξερ το αυγό, τον τόνο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και την πάπρικα. Ελέγχουμε από αλάτι και απλώνουμε επάνω στα σπαράγγια τη σάλτσα. Γαρνίρουμε με κάπαρη και πιπέρι ροζ.

Jean-Michel Jarre: Η νέα του δουλειά πρεσβεύει τη «σπουδαγμένη» και σωστή dance μουσική.

empty alt

Σαλάτα με ψητά λαχανικά και παρμεζάνα

Ενα εντυπωσιακό πιάτο που μπορεί να σταθεί και ως σαλάτα και ως ορεκτικό.
empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
empty alt

Lemon curd

Αυτό το γλυκό το χρωστάμε στους Αγγλούς οι οποίοι θεωρούν τα λεμόνια πολύτιμα αφού δεν ευδοκιμούσαν στο νησί τους.
empty alt

Κεφτεδάκια από λάχανο και τυρί

Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα κεφτεδάκια πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε την παραπάνω συνταγή.
empty alt

Σούπα με κάρυ

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
Back To Top