Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Υλικά: 

300 γρ. ταλιατέλες

80 γρ. βούτυρο

70 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

200 γρ. κρέμα γάλακτος

1 μέτρια μαύρη τρούφα

<strong>Α</strong>λάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε την τρούφα και με ένα βουρτσάκι με νερό την πλένουμε καλά και τη στεγνώνουμε. Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και αφήνουμε να βράσει. Παίρνουμε έναν κόφτη, κόβουμε το 1/3 από την τρούφα και το ρίχνουμε στη σάλτσα για να πάρει γεύση. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Tagliatelle Uovo, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω φρεσκοτριμμένη τρούφα.

empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Σαλιγκάρια a la vigneronne

Οσοι τα αγαπούν είναι φανατικοί και αυτή η εκδοχή σίγουρα θα τους εκπλήξει.
empty alt

Σαρδέλα γεμιστή

Οι ταπεινές σαρδέλες σε μια υπέροχη συνταγή για ένα ωραίο ορεκτικό.
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.
empty alt

Ρολό από κιμά αρωματισμένο με πορτοκάλι

Το ρολό από κιμά είναι και θα είναι πάντα ιδανική πρόταση για φαγητό στο σπίτι με φίλους.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Μπισκότα αρωματισμένα με λεβάντα και καρύδα

Αρωματίστε τον ουρανίσκο σας με δυο από τα πιο όμορφα αρώματα της φύσης.
empty alt

Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια

Δέστε τον πιο τέλειο φιόγκο της κουζίνας μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνα.
Back To Top