Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 

Υλικά:

3 πατάτες μικρές κομμένες σε κυβάκια

1 κ.σ. σχοινόπρασο τριμμένο

150 γρ. παντζάρι βρασμένο και κομμένο σε τετραγωνάκια

1 πορτοκάλι

1 λεμόνι

1 μεγάλο αβοκάντο κομμένο σε τετραγωνάκια

8 μικρά sou έτοιμα

10 κομμάτια λιαστή ντομάτα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε τις πατάτες στον ατμό για 10 λεπτά, προσέχουμε να μη λιώσουν, να παραμείνουν λίγο τραγανές. Τις περνάμε ύστερα από νερό κρύο, σουρώνουμε καλά και βάζουμε το ελαιόλαδο, το σχοινόπρασο, αλάτι και πιπέρι. Περνάμε επί τόπου το παντζάρι στο χυμό από το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο και το αβοκάντο από το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Παίρνουμε ποτηράκια και ξεκινάμε να στρώνουμε με μία στρώση πατάτα, ύστερα το παντζάρι και τελειώνουμε με το αβοκάντο. Γαρνίρουμε με τα sou γεμισμένα με τη λιαστή ντομάτα.

empty alt

Μακαρόνια με πατάτες και μαϊντανό

Ένα πιάτο ζυμαρικών εύκολο, οικονομικό και πεντανόστιμο. 
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Linguine με καβούρι, σολομό και λεμόνι

Πέννες με ιδιαίτερη γεύση που χάρη στον ωραίο συνδιασμό του καβουριού και του σολομού.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
Back To Top