Εύκολη   Μερίδες : 5   18.31-21.00  

Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.

Υλικά:

200 γρ. τυρί mascarpone

150 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια

30 γρ. φρουκτόζη

150 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη

Έτοιμο καφέ espresso για το βούτημα

Κακάο σκόνη για το πασπάλισμα

1 κ.γ. νεσκαφέ σκόνη λιωμένο με λίγο νερό

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ δουλεύουμε το mascarpone μαζί με το Φιλαδέλφεια, προσθέτουμε το νεσκαφέ με λίγο νερό και τη φρουκτόζη. Βουτάμε τα μπισκότα στον espresso και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι. Από πάνω απλώνουμε μία στρώση από την κρέμα μας, ύστερα πάλι τα μπισκότα και επαναλαμβάνουμε άλλες δύο φορές τελειώνοντας με την κρέμα. Βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να παγώσει και πασπαλίζουμε με το κακάο.

empty alt

Σαρλότ με φράουλες

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακή και στην εμφάνιση και στη γεύση.
empty alt

Μπισκότα σοκολάτας με τζίντζερ

Για το πρωινό, το απογευματινό σνακ και στα... κλεφτά.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Λαζάνια με ραγού από αρνί

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία μερίδα λαζάνια φτιαγμένα με πλούσιο ραγού από αρνί, λαχανικά και τυριά;
empty alt

Orecchiette με αντσούγιες και λαχανάκια Βρυξελλών

Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών δημιουργούν μια απρόσμενη γευστική έκπληξη.
empty alt

Ριζότο με μανιτάρια porcini

Μια σχετικά εύκολη και γευστική συνταγή για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο.
empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
empty alt

Νιόκι πατάτας με πορτοκάλι

Παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας το οποίο μπορούμε να βρούμε σε διάφορες παραλλαγές. 
Back To Top