Εύκολη   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Πανεύκολα και γρήγορα τρουφάκια με λίγα υλικά.

Υλικά:

250 γρ. μπισκότα digestive ή μπισκότα χωρίς ζωικά λίπη

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

200 γρ. κρέμα γάλακτος από σόγια

Για την επικάλυψη

Πούδρα από καρύδα

Κακάο σκόνη

Φουντούκι τριμμένο και καβουρδισμένο

Οδηγίες:

Περνάμε τα μπισκότα στο μίξερ και προσθέτουμε μέσα την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και την προσθέτουμε μέσα. Ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Πλάθουμε σε μπαλάκια και περνάμε άλλα από αυτά στην πούδρα από καρύδα, αλλά στο κακάο και άλλα στο φουντούκι.

empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Χρωματιστά ζελεδάκια φρούτων

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Κοτόπουλο με διάφορα λαχανικά και μπύρα

Ίσως από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς το κοτόπουλο στο τηγάνι σβησμένο με μπύρα μαζί με πολύχρωμες πιπεριές. 
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
Back To Top