Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.

Υλικά:

κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

50 γρ. μαργαρίνη

1 πρέζα κάρυ

500 ml ζωμό κότας

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά ώσπου να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε μέσα το ζωμό, ελέγχουμε από αλάτι και αφήνουμε να πάρει 1 -2 βράσεις. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κάρυ και μεταφέρουμε το μείγμα στο μπλέντερ. Μπλεντάρουμε καλά και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Ριζότο alla parmezana

Αυτή η συνταγή είναι η βάση για όλα τα ριζότο.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Ταλιατέλες με βασιλικό

Σουρώστε τα ζυμαρικά και αφήστε τη σάλτσα να «δέσει» το όνειρο. 
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
Back To Top