Ψάχνετε τρόπο να δροσιστείτε αυτές τις αποπνικτικές μέρες του καλοκαιριού; Τότε θα θελήσετε να ετοιμάσετε ένα από τα smoothies με χαμηλούς υδατάνθρακες! Με μόνο πέντε υλικά και πέντε λεπτά προετοιμασίας που απαιτούνται, μπορείτε να χαλαρώσετε με αυτή τη δροσιστική καλοκαιρινή γουλιά σε χρόνο μηδέν! Ώρα προετοιμασίας: 5 […]

Ψάχνετε τρόπο να δροσιστείτε αυτές τις αποπνικτικές μέρες του καλοκαιριού; Τότε θα θελήσετε να ετοιμάσετε ένα από τα smoothies με χαμηλούς υδατάνθρακες! Με μόνο πέντε υλικά και πέντε λεπτά προετοιμασίας που απαιτούνται, μπορείτε να χαλαρώσετε με αυτή τη δροσιστική καλοκαιρινή γουλιά σε χρόνο μηδέν!

Ώρα προετοιμασίας:

5 λεπτά

Συστατικά

1/2 φλιτζάνι άπαχο γάλα

1 κουτί 425 γρ. φέτες ροδάκινου σε χυμό, στραγγισμένες (ή 1 φλιτζάνι φρέσκα ροδάκινα σε φέτες)

1/4 φλιτζάνι γιαούρτι ροδάκινο χωρίς λιπαρά, τεχνητά ζαχαρούχο

Τεχνητό γλυκαντικό (προαιρετικό)

1 φλιτζάνι παγάκια

Απόδοση παραγωγής:

2 3/4 φλ

Μέγεθος σερβιρίσματος:

1 κούπα

Εκτέλεση

Βάλτε το γάλα, τα ροδάκινα και το γιαούρτι στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε προαιρετικά τεχνητό γλυκαντικό για έξτρα γεύση και ανακατέψτε ξανά. Προσθέστε παγάκια ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας σε υψηλή ένταση μέχρι να γίνει λείο μετά από κάθε προσθήκη. Σερβίρετε αμέσως.

Τα υπολείμματα μπορούν να καταψυχθούν σε ένα δοχείο κατάψυξης κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και να αποψυχθούν στο φούρνο μικροκυμάτων σε βήματα των 10 δευτερολέπτων μέχρι να γίνουν ξανά όπως πριν την κατάψυξη.

Διατροφικές πληροφορίες:

Θερμίδες: 53 θερμίδες, Υδατάνθρακες: 10 g, Πρωτεΐνες: 3 g, Λιπαρά:

empty alt

Όσπρια: 10 μυστικά για να τα μαγειρέψεις σωστά

Τι καλύτερο, τώρα που χειμωνιάζει, από μια σούπα με όσπρια, λαχανικά και διάφορα μπαχαρικά, πλούσια σε γεύσεις και αρώματα, την οποία απολαμβάνεις ζεστή ζεστή από την κατσαρόλα; Ωστόσο και τα όσπρια έχουν τα μυστικά τους αν θέλεις να γίνουν μαλακά, νόστιμα και εύπεπτα.
empty alt

Μπορείς να κάνεις κι εσύ μια πανεύκολη σπιτική λεμονάδα

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε μια λεμονάδα, όπως λέει μια αγγλόφωνη παροιμία. Και εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις αυτή την προτροπή.
empty alt

Οδηγός: Πώς θα φιλετάρεις φρέσκιες σαρδέλες

Ακόμα και αν οι σαρδέλες κονσέρβας σού λύνουν τα χέρια, τίποτα δεν συγκρίνεται σε γεύση με τις φρέσκιες σαρδέλες.
empty alt

Καλώς ήρθες, μελιτζάνα!

Οι μελιτζάνες δεν γίνονται μόνο μπριάμ ή τηγανιτές ή ψητές. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί τρόποι να τις απολαύσεις, αναδεικνύοντας τη νοστιμιά και το άρωμά τους.
empty alt

Διατήρησε τα λαχανικά σου φρέσκα για ώρες μετά το κόψιμο

Μπορεί το καροτάκι να το θέλεις μαλακό όταν το μαγειρεύεις, αλλά σε μια κρύα, ωμή σαλάτα ονειρεύεσαι να παραμείνει φρέσκο και τραγανό.
empty alt

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Umami;

Το ουμάμι (Umami),( όπως μαθαίνουμε στη Βικιπαίδεια), η καλή γεύση ή νοστιμιά, είναι μια από τις πέντε βασικές γεύσεις,μαζί με το γλυκό, το ξινό, το πικρό και το αλμυρό.
empty alt

Διεθνής Ημέρα Chefs 2021: Τιμώντας τους καλλιτέχνες της γαστρονομίας

Η Διεθνής Ημέρα Chefs ιδρύθηκε για να υπενθυμίσει στους σεφ, ότι είναι καθήκον τους να περάσουν τις γνώσεις και τις μαγειρικές δεξιότητές τους στην επόμενη γενιά σεφ με μια αίσθηση υπερηφάνειας και δέσμευσης για το μέλλον Κάθε χρόνο η Διεθνής Ημέρα του Chefs γιορτάζεται σε όλο τον […]
empty alt

Βάλσαμο ψυχής σε μορφή πατατόσουπας

Το να πολτοποιήσετε τις μισές πατάτες σας όταν η σούπα είναι σχεδόν έτοιμη, σας δίνει μια πιο παχιά, πιο κρεμώδη υφή.
Back To Top