Δύο εξπέρ στην πίτσα απαντούν σε «μεγάλα» ερωτήματα

0     

Δύο εξπέρ στην πίτσα απαντούν σε «μεγάλα» ερωτήματα

DAVID GRUNFELD PHOTOGRAPHY Midway Pizza Tuesday March 13, 2012

Εξπέρ στην πίτσα, που συνεργάζονται με μερικές από τις καλύτερες πιτσαρίες στην Αμερική, απάντησαν στο Bonappetit.com σε απορίες που «βασανίζουν» όλους τους λάτρεις της πίτσας. Επιλέξαμε τις απαντήσεις του Anthony Falco και του Frank Pinello, για να ξέρουμε τι να τρώμε και πώς.

Εκτός από τυρί και σάλτσα, ποια άλλα υλικά δεν πρέπει να λείπουν από μια πίτσα;

Falco: Μανιτάρια και κρεμμύδι, σίγουρα.
Beddia: Πεπερόνι και μανιτάρια.

Μπορούμε να πετάξουμε την κρούστα στην άκρη;

Falco: Θα έλεγα πως ναι. Θα γλιτώσουμε και λίγο από το αλεύρι που χρησιμοποιείται στην παρασκευή της, που δεν είναι πάντα της καλύτερης ποιότητας.
Beddia: Αν είναι καλή η κρούστα, όχι. Προσωπικά, δεν θέλω να φάω μια πίτσα αν δεν με εμπνέει η κρούστα της.

Ποιο είναι το ιδανικό ποτό για να συνοδεύσουμε μια πίτσα;
Falco: Παρόλο που προσπαθώ να μην πίνω πολλά αναψυκτικά αυτή την περίοδο, ένα ποτήρι Κόκα Κόλα είναι ασυναγώνιστο.
Beddia: Κάτι αφρώδες. Όπως ροζέ σαμπάνια.

Να τη διπλώνουμε ενώ την τρώμε ή όχι;
Falco: Εγώ τη μισοδιπλώνω.
Beddia: Να τη διπλώνουμε.

Σε κομμάτια ή μονοκόμματη;
Falco: Σε κομμάτια.
Beddia: Μονοκόμματη.