Αναβαθμίστε το κοτόπουλο με μια ιδιαίτερα γευστική εκδοχή του

Πείτε αντίο στα βαρετά δείπνα με κοτόπουλο – αυτό το κοτόπουλο με γέμιση Cajun είναι εδώ για να αναζωογονήσει τις βραδινές σας επιλογές. Γεμισμένο με πιπεριές και τυρί, αυτό το πικάντικο κοτόπουλο είναι γεμάτο με γεύση, αλλά έτοιμο για σερβίρισμα σε λιγότερο από μία ώρα. Αν ψάχνετε για ένα φτηνό και εύκολο δείπνο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, τότε αυτή η συνταγή με γεμιστό κοτόπουλο θα πρέπει να είναι μια νέα επιλογή στο ρεπερτόριό σας συνταγών με κοτόπουλο.

Συμβουλή: Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα αγορασμένα από το κατάστημα, μας αρέσει να χρησιμοποιούμε το σπιτικό μας καρύκευμα Cajun. Φτιάξτε το για αυτή τη συνταγή και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το για να το χρησιμοποιήσετε σε αμέτρητα βραδινά δείπνα (όπως γαρίδες Cajun). Μη διστάσετε να γίνετε δημιουργικοί με τη γέμιση – απλώς φροντίστε να μην παραγεμίσετε το κοτόπουλο σας.

Έχετε υπολείμματα; Καλά νέα! Η γεύση σε αυτό το κοτόπουλο διαρκεί και διαρκεί. Απλώς αποθηκεύστε το σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο και μπορεί να διαρκέσει έως και 4 ημέρες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

4 μερίδες

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

10 λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

45 λεπτά

CAL/SERV:

534

Συστατικά

2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1 φλ. μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

1 φλ. κόκκινη και πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα

1 φλ. τριμμένο τσένταρ

2 κ.σ. καρύκευμα Cajun:

2 κ.σ. πάπρικα

2 κ.σ. σκόνη σκόρδου

2 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη

1 κ.σ. αλάτι

1 κ.σ. σκόνη κρεμμυδιού

2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

2 κ.γ. κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό σκεύος σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε το λάδι. Προσθέστε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνετε. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.

Βήμα 2

Με ένα κοφτερό μαχαίρι, δημιουργήστε μια τσέπη σε κάθε στήθος κοτόπουλου. Γεμίστε το καθένα με μείγμα λαχανικών και στη συνέχεια με τσένταρ. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο παντού με καρυκεύματα Cajun, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 3

Προσθέστε το κοτόπουλο στο σκεύος και ψήστε μέχρι να ψηθεί καλά, περίπου 25 λεπτά.

empty alt

Οι καλύτεροι τρόποι να απολαύσεις 6 φθινοπωρινούς θησαυρούς

1. Αχλάδια. Είναι από τα πιο ευέλικτα φρούτα: μπορείς να τα ψήσεις στο φούρνο με μια σος κόκκινου κρασιού ή να φτιάξεις κραμπλ με αχλάδια και βανίλια.
empty alt

Το tip που θα κάνει το ψάρι σου εκπληκτικά γευστικό και τρυφερό

Για να εκτοξεύσεις τη γεύση ενός ψαριού και να το κάνεις πολύ τρυφερό, άφησέ το να μαριναριστεί πριν από το μαγείρεμα, για περίπου 30 λεπτά.
empty alt

Σπιτική ζύμη για πίτα: Πώς θα τη φτιάξεις βήμα βήμα

Θέλεις να ανοίξεις ζύμη, αλλά σου φαίνεται πιο εύκολο να τρέξεις στο μαραθώνιο; Ο παρακάτω οδηγός, από το Popsugar.com, είναι τόσο απλός που ακόμα και ο εντελώς αρχάριος στη μαγειρική μπορεί να ακολουθήσει τα βήματά του.
empty alt

8 λόγοι που προτιμάμε τα μπουτάκια κοτόπουλου

Κάποιοι τα θεωρούν πιο ευτελή από το στήθος κοτόπουλου. Ωστόσο έχεις τουλάχιστον 8 λόγους να βάλεις στη διατροφή σου τα μπουτάκια κοτόπουλου.
empty alt

Ποια φρέσκα τρόφιμα κρατάνε περισσότερο

Μήλα Αυτό το βολικό και προσιτό φρούτο μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο μήνες στο ψυγείο. Για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής, τοποθετήστε τα μήλα σε μια πλαστική τσάντα στο συρτάρι.
empty alt

Caprese με σπαράγγια

Αυτό το δημοφιλές λαχανικό που μπορείς να το βρεις σε διάφορα χρώματα, όπως πράσινο, λευκό και μοβ.
empty alt

Κοκκινιστοί ψητοί λαχανοντολμάδες… πειραγμένοι

Αν και οι παραδοσιακές συνταγές με γεμιστό λάχανο γίνονται με κρέας, εδώ τα λαχανόφυλλα γεμίζονται με συνδυασμό ρυζιού, μανιταριών, κρεμμυδιών, σκόρδου και βοτάνων για μια υγιεινή χορτοφαγική συνταγή λαχανοντολμάδων, που ψήνονται απαλά σε μια απλή σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Η δύναμη στο πιάτο σου: Γιατί να βάλεις τα σπαράγγια στη διατροφή σου

Αυτό το δημοφιλές λαχανικό διατίθεται σε διάφορα χρώματα, όπως πράσινο, λευκό και μοβ. Χρησιμοποιείται σε πιάτα σε όλο τον κόσμο, όπως φριτάτες, ζυμαρικά και πατάτες.
Back To Top