Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Η νέα hot vlogger μαγειρικής στο YouTube είναι 106 ετών

0     

Η νέα hot vlogger μαγειρικής στο YouTube είναι 106 ετών

mastanamma

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.

Αυτή η Ινδή δείχνει βήμα βήμα παραδοσιακές συνταγές της χώρας της μέσα από βιντεάκια που το καθένα προσελκύει εκατομμύρια views. Το κανάλι της στο YouTube μέχρι στιγμής μετρά 400.000 συνδρομητές. Όμως το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι η Mastanamma δηλώνει 106 ετών. Και παρότι δεν έχει πιστοποιητικό γέννησης, βλέποντάς τη δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε ότι είναι αιωνόβια.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο δισέγγονός της, K Laxman, που έχει καταφέρει να την κάνει σταρ του διαδικτύου.

Στις αναρτήσεις της βλέπουμε τη Mastanamma σε ένα χωράφι να φτιάχνει εξωτικά πιάτα όπως κοτόπουλο με καρπούζι καθαρίζοντας τα λαχανικά με τα χέρια της.

Ένα από τα ελάχιστα εργαλεία που χρησιμοποιεί είναι ένα παραδοσιακό μαχαίρι ονόματι Bonti, ενώ τα φαγητά ψήνονται σε έναν απλό φούρνο.

Ωστόσο το ρεπερτόριο των συνταγών της επεκτείνεται και σε δυτικές λιχουδιές όπως οι τηγανιτές πατάτες και τα μπέργκερ κοτόπουλου.

Η Mastanamma, που στο παρελθόν δούλευε ως σεφ στο ξενοδοχείο του γιου της, έχει σχολιάσει ότι στην αρχή είχε μπερδευτεί από τον τρόπο λειτουργίας του YouTube, αλλά τώρα απολαμβάνει το γεγονός ότι μοιράζεται τις συνταγές της με ένα τόσο ευρύ κοινό.

Σε ένα βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της ζωής της μαθαίνουμε ότι παντρεύτηκε στα έντεκα χρόνια της, δεν πήγε ποτέ σχολείο, και ότι στο παρελθόν κουβαλούσε στην πλάτη της τσουβάλια με ρύζι βάρους εκατό κιλών.

Δεν θα εκπλαγούμε αν σύντομα δούμε να κυκλοφορεί και το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής.