Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.

Αυτή η Ινδή δείχνει βήμα βήμα παραδοσιακές συνταγές της χώρας της μέσα από βιντεάκια που το καθένα προσελκύει εκατομμύρια views. Το κανάλι της στο YouTube μέχρι στιγμής μετρά 400.000 συνδρομητές. Όμως το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι η Mastanamma δηλώνει 106 ετών. Και παρότι δεν έχει πιστοποιητικό γέννησης, βλέποντάς τη δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε ότι είναι αιωνόβια.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο δισέγγονός της, K Laxman, που έχει καταφέρει να την κάνει σταρ του διαδικτύου.

Στις αναρτήσεις της βλέπουμε τη Mastanamma σε ένα χωράφι να φτιάχνει εξωτικά πιάτα όπως κοτόπουλο με καρπούζι καθαρίζοντας τα λαχανικά με τα χέρια της.

Ένα από τα ελάχιστα εργαλεία που χρησιμοποιεί είναι ένα παραδοσιακό μαχαίρι ονόματι Bonti, ενώ τα φαγητά ψήνονται σε έναν απλό φούρνο.

Ωστόσο το ρεπερτόριο των συνταγών της επεκτείνεται και σε δυτικές λιχουδιές όπως οι τηγανιτές πατάτες και τα μπέργκερ κοτόπουλου.

Η Mastanamma, που στο παρελθόν δούλευε ως σεφ στο ξενοδοχείο του γιου της, έχει σχολιάσει ότι στην αρχή είχε μπερδευτεί από τον τρόπο λειτουργίας του YouTube, αλλά τώρα απολαμβάνει το γεγονός ότι μοιράζεται τις συνταγές της με ένα τόσο ευρύ κοινό.

Σε ένα βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της ζωής της μαθαίνουμε ότι παντρεύτηκε στα έντεκα χρόνια της, δεν πήγε ποτέ σχολείο, και ότι στο παρελθόν κουβαλούσε στην πλάτη της τσουβάλια με ρύζι βάρους εκατό κιλών.

Δεν θα εκπλαγούμε αν σύντομα δούμε να κυκλοφορεί και το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής.

empty alt

Μαστίχα Χίου κατά της χοληστερίνης

“Η μαστίχα Χίου θα αποτελέσει σύντομα μία εναλλακτική επιλογή σε άτομα με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, που δεν επιθυμούν ή δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή”.
empty alt

Κρύβονται για να φάνε σοκολάτα

Τέσσερις στους δέκα τρώνε κρυφά σοκολάτα! Το ένοχο μυστικό αποκαλύπει δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε σε 3.000 εθελοντές για λογαριασμό του Βρετανικού Ιδρύματος Καρδιάς (BHF), και αποκάλυψε ότι άντρες και γυναίκες χρησιμοποιούν πολλά και διαφορετικά κόλπα για να κρύψουν από τον/την σύντροφό τους πόση...
empty alt

Το κρασί κινδυνεύει να γίνει είδος πολυτελείας;

Οι τρεις κορυφαίες χώρες στην οινοποιία έχουν δει τα τελευταία χρόνια την παραγωγή κρασιού να πέφτει κατακόρυφα, προσεγγίζοντας το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πενήντα χρόνων, σύμφωνα με την Independent.
empty alt

H Barilla «έτρεξε» σε Τήνο και Λευκάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα...
empty alt

Τα ΑΒ Food Tours ξεκίνησαν και μας φέρνουν γλυκιές κι αλμυρές επιλογές για snacking, μόνο στα ΑΒ!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, ξεχωρίζουμε για την άριστη ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας, ενώ συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε νέες και μοναδικές γεύσεις για κάθε γούστο.
empty alt

Εταιρική Υπευθυνότητα: Περιβάλλον ώρα μηδέν. Ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), στο πλαίσιο της 8ης διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας, πραγματοποίησε την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 20196, ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Εταιρική Υπευθυνότητα: Περιβάλλον ώρα μηδέν».
empty alt

Μύλοι Λούλη. Μια γιορτή φρέσκου ψωμιού στον Πειραιά

H εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, σε συνεργασία με το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και με την ευγενική υποστήριξη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, συνδιοργάνωσε από τις 21-24 Σεπτεμβρίου την Γιορτή Ψωμιού στην πλατεία...
empty alt

«Για ό,τι θέλεις να είσαι»

Η νέα επικοινωνία της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εδώ για κάθε (εσ)ένα ξεχωριστά Για σένα που είσαι της υγιεινής διατροφής, αλλά θα κλάψεις με την αγαπημένη σου σειρά πάνω από ένα μπολ “υγιεινό” παγωτό.
Back To Top