Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Ραβιόλια εμπνευσμένα από το Star Wars

0     

Ραβιόλια εμπνευσμένα από το Star Wars

death_star_ravioli

Ήταν αναμενόμενο. Με αφορμή την πρόσφατη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Star Wars (Star Wars: Οι τελευταίοι Jedi), μια αμερικανική πιτσαρία στο Όστιν του Τέξας, σέρβιρε ραβιόλια στο σχήμα του Άστρου του Θανάτου (Death Star), τα οποία μάλιστα κάποιος μπορούσε να συνοδεύσει με ποτά εμπνευσμένα από τη θρυλική κινηματογραφική σειρά.

Ο σεφ του Cane Rozze, όπως είναι το όνομα της πιτσαρίας, χρησιμοποίησε ειδικά κουπ πατ για να κόψει τα ραβιόλια, στα οποία στη συνέχεια πρόσθεσε μελάνι σουπιάς για να τους δώσει το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα τους.

Όμως αυτά τα ζυμαρικά εκτός από μοναδικά και εντυπωσιακά πρέπει να ήταν και νόστιμα, γιατί γέμισαν με κατσικίσιο τυρί και ρικότα αρωματισμένα με βότανα και ντύθηκαν με μια σάλτσα από ντοματίνια, βούτυρο και λεμόνι.

Δυστυχώς παρέμειναν στο μενού του εστιατορίου μόνο για τρεις μέρες, από τις 14 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, αλλά ελπίζουμε να ανοίξουν το δρόμο και για άλλα ζυμαρικά εμπνευσμένα από το Star Wars, τα οποία μάλιστα θα καταφέρουν να διασχίσουν τον Ατλαντικό!