
Βαθμός Δυσκολίας
1
1
Μερίδες
4
4
Ώρα μαγειρέματος
12:30μμ-3μμ
12:30μμ-3μμ
Υλικά
- ½ κιλό κιμά από γαλοπούλα
- 100 γρ. τυρί μετσοβόνε τριμμένο
- 2 αυγά
- 3 κ.σ. φρυγανιά χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. μάραθο
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και δουλεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα μαλακό μείγμα. Φτιάχνουμε 8 μικρά χάμπουργκερ και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με πολύ λίγο ελαιόλαδο 5 λεπτά από κάθε μεριά.