Μέτρια   Μερίδες : 8   12.31-15.00  

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

700 γρ. σολομό κομμένο σε κύβους

2 λεμόνια

Για τη μαρινάδα

2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πιπέρι μαύρο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από ½ λεμόνι

16 ξυλάκια για σουβλάκια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Βάζουμε μέσα τους κύβους από το σολομό και αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα. Κόβουμε τα λεμόνια σε λεπτές φέτες και κάνουμε τα σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ το σολομό και τις φέτες λεμονιού. Ψήνουμε στη σχάρα ή στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

empty alt

Βακαλάος από την Ιταλία

Βακαλάος με ιταλικό αέρα και φυσικά φίνα γεύση.
empty alt

Κεφτεδάκια από κολοκύθια

Νόστιμα κεφτεδάκια από κρέας και κολοκύθια γεμισμένα με τυρί gouda.
empty alt

Ταλιατέλες με σπαράγγια

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!
empty alt

Μους με mascarpone καφέ και κακάο

Λαχταριστή και φρέσκια μους με mascarpone, καφέ και τρίμματα από κακάο.
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Pasta με σάλτσα ωμή (crudaiola)

Ταπεινά υλικά σε ένα γευστικό υπέροχο συνδυασμό.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
Back To Top