
Από Παραγυιου Σ.
Υλικά
Κολοκυθάκια
Τραχανάς
Ελιές πράσινες
Κάπαρη
Αλάτι-πιπερι
Λαδι
Πιπεριά
Δυόσμος
Ριγανη
Οδηγίες
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, αλατίζουμε .προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε με το χέρι μας , πιέζοντας και λίγο τα κολοκυθάκια και αφήνουμε για μισή ώρα. Γεμίζουμε την πιπεριά. Ψήνουμε στο φούρνο με λίγο νερό και το αντίστοιχο λάδι ή αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε σάλτσα ντομάτας