ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΡΝΕ

0     

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΡΝΕ

Από ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υλικά

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ

ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ

ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΡΝΕ

Οδηγίες

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Κ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ..ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10-15'..ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ..ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ,ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ,ΚΡΕΜΜΥΔΙ-ΚΑΡΟΤΟ-ΣΕΛΕΡΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΠΡΙΝΟΥΑΖ..ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ Κ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΟΝΚΑΣΕ, ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ,ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ Κ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΝΤΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΥΓΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ(ΚΑΝΕΛΛΑ,ΓΑΡΥΦΑΛΟ),ΑΛΑΤΙ Κ ΠΙΠΕΡΙ..ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΕΝΑ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ Κ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΜΟΡΝΕ..ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΚΙΜΑ Κ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΟΡΝΕ Κ ΛΙΓΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ,ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10-15 ΛΕΠΤΑ..ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ!