ΠΕΡΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ

0     

ΠΕΡΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ

Από ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Υλικά

ΠΕΡΚΑ

Οδηγίες

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΚΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΡΙΓΑΝΙ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΥΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΡΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΡΙΓΑΝΗ ΓΑΛΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΤΡΥΜΕΝΟ. ΤΕΛΟΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟ ΣΟΥΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΑΓΗΤΑ.