Σολομός romina

0     

Σολομός romina

Από ΨΑΛΤΑΚΗΣ Λευτέρης

Υλικά

Σολομός 200 γρ τυρί κρέμα κρούουν άνηθο Λεμόνι φύλλο κρουστας με χρώμα από πατζαρι μαγκο σελινοριζα πατζαρι λάδι ελαιόλαδο ξύδι λευκό

Οδηγίες

Αλεθουμε τα κρουτον με τον άνηθο Σε ένα από μπολ βάζουμε τυρί κρέμα λίγο λάδι Και λίγο λεμόνι κατά βούληση Χτυπάμε μέχρι να γίνει κρεμωδες Αλείφουμε το από την πάνω πλευρά τον σολομό με την κρέμα τυρί και βάζουμε από πάνω το τριμα κρουτον που το έχουμε αλεση στο μουλτι μαζί με τον άνηθο Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά Κοβουμε σε κυβάκια τα υπόλοιπα υλικά για να δημιουργήσουμε την σαλάτα μας Φτιαχνουμε με το φύλο κρουστας μια φωλιά και βάζουμε μέσα την σαλάτα μας