Ψάχνετε τρόπο να δροσιστείτε αυτές τις αποπνικτικές μέρες του καλοκαιριού; Τότε θα θελήσετε να ετοιμάσετε ένα από τα smoothies με χαμηλούς υδατάνθρακες! Με μόνο πέντε υλικά και πέντε λεπτά προετοιμασίας που απαιτούνται, μπορείτε να χαλαρώσετε με αυτή τη δροσιστική καλοκαιρινή γουλιά σε χρόνο μηδέν! Ώρα προετοιμασίας: 5 […]

Ψάχνετε τρόπο να δροσιστείτε αυτές τις αποπνικτικές μέρες του καλοκαιριού; Τότε θα θελήσετε να ετοιμάσετε ένα από τα smoothies με χαμηλούς υδατάνθρακες! Με μόνο πέντε υλικά και πέντε λεπτά προετοιμασίας που απαιτούνται, μπορείτε να χαλαρώσετε με αυτή τη δροσιστική καλοκαιρινή γουλιά σε χρόνο μηδέν!

Ώρα προετοιμασίας:

5 λεπτά

Συστατικά

1/2 φλιτζάνι άπαχο γάλα

1 κουτί 425 γρ. φέτες ροδάκινου σε χυμό, στραγγισμένες (ή 1 φλιτζάνι φρέσκα ροδάκινα σε φέτες)

1/4 φλιτζάνι γιαούρτι ροδάκινο χωρίς λιπαρά, τεχνητά ζαχαρούχο

Τεχνητό γλυκαντικό (προαιρετικό)

1 φλιτζάνι παγάκια

Απόδοση παραγωγής:

2 3/4 φλ

Μέγεθος σερβιρίσματος:

1 κούπα

Εκτέλεση

Βάλτε το γάλα, τα ροδάκινα και το γιαούρτι στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε προαιρετικά τεχνητό γλυκαντικό για έξτρα γεύση και ανακατέψτε ξανά. Προσθέστε παγάκια ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας σε υψηλή ένταση μέχρι να γίνει λείο μετά από κάθε προσθήκη. Σερβίρετε αμέσως.

Τα υπολείμματα μπορούν να καταψυχθούν σε ένα δοχείο κατάψυξης κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και να αποψυχθούν στο φούρνο μικροκυμάτων σε βήματα των 10 δευτερολέπτων μέχρι να γίνουν ξανά όπως πριν την κατάψυξη.

Διατροφικές πληροφορίες:

Θερμίδες: 53 θερμίδες, Υδατάνθρακες: 10 g, Πρωτεΐνες: 3 g, Λιπαρά: <1 g, Κορεσμένα λιπαρά: <1 g, Νάτριο: 37 mg, Φυτικές ίνες: <1 g

empty alt

Βάλτε το κριθάρι στη διατροφή σας

Το κριθάρι και τα προϊόντα που περιέχουν το πολύτιμο δημητριακό  είναι εκείνα που πρέπει να εντάξουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.
empty alt

Ένας πολύ καλός λόγος για να τηγανίσεις όλες τις γαρίδες με το κέλυφος

Ίσως έχεις συνηθίσει να τηγανίζεις μόνο τις μικρότερες γαρίδες μαζί με το κέλυφός τους. Τι πρέπει να κάνεις όμως με τις μεγαλύτερες; Να τις καθαρίσεις πριν από το τηγάνισμα ή να τις ρίξεις στο λάδι με… πλήρη εξάρτυση; Τηγανίζοντας ακόμα και τις μεγαλύτερες γαρίδες με το κέλυφος, […]
empty alt

Ένα εύκολο tip για να έχεις διαρκώς φρεσκοψημένα μπισκότα στο σπίτι!

Πώς σού φαίνεται η ιδέα να έχεις, οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, ζεστά, φρέσκα, σπιτικά μπισκότα, κατευθείαν από το φούρνο σου; Μπορείς να την κάνεις πραγματικότητα με έναν πολύ απλό τρόπο.
empty alt

Τα μήλα βοηθούν τα άλλα φρούτα να ωριμάσουν

Σύμβολο της ομορφιάς αλλά και της αμαρτίας ανά τους αιώνες, το μήλο είναι ένα από τα φρούτα που απολαμβάνουμε από αρχαιοτάτων χρόνων.
empty alt

Τι είναι η ζελατίνη (και πώς θα τη χρησιμοποιήσεις);

Αν έχεις κάποιον φίλο που ακολουθεί vegan διατροφή, ίσως σού έχει πει σε κάποια φάση ότι δεν μπορεί να καταναλώσει την τάδε ή τη δείνα τροφή γιατί περιέχει ζελατίνη, ένα ζωικό υποπροϊόν.
empty alt

Να γιατί να βάλετε το λεμόνι στα… μικροκύματα!

Το λεμόνι δεν λείπει από κανένα ψυγείο, καμία κουζίνα και είναι ένα σημαντικό συστατικό τόσο της μαγειρικής όσο και της ζαχαροπλαστικής.
empty alt

Πώς να φτιάξεις Bûche de Noël

Το κέικ Bûche de Noël είναι μια γαλλική χριστουγεννιάτικη παράδοση που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Το γλυκό αντιπροσωπεύει το κούτσουρο yule που έκαναν οικογένειες από την παραμονή των Χριστουγέννων.
empty alt

Λευκά, κόκκινα ή ροζέ, τα σταφύλια είναι το απόλυτο superfood του καλοκαιριού

Τα σταφύλια καλλιεργούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν χρησιμοποιηθεί από αρκετούς αρχαίους πολιτισμούς για χρήση τους στην οινοποιία.
Back To Top