Θέματα

Οι φυτικές ίνες ασπίδα για τις χρόνιες παθήσεις
Μείωση του κινδύνου εκδήλωσης χρόνιων παθήσεων έχουν όσοι ακολουθούν μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες.
Λαχανικά αλλά πως;
Το βράσιμο στον ατμό είναι ένας πολύ καλός τρόπος μαγειρέματος γιατί δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μειώσεις στα θρεπτικά συστατικά τους.
Ο καφές προστατεύει απο τον καρκίνο του μαστού
Όσες έπιναν τρία ή τέσσερα φλιτζάνια καφέ την ημέρα είχαν κατά 13% μικρότερο κίνδυνο ορμονοεξαρτώμενου καρκίνου του μαστού.
Μεσογειακή διατροφή για πάντα
Τα υγιεινά λιπαρά του ελαιολάδου, των ψαριών και των ξηρών καρπών που αποτελούν κορμό της μεσογειακής διατροφής, μειώνουν τον κίνδυνο αναπτύξεως ορισμένων σοβαρών νοσημάτων
Λίγο κρασί, λίγα φρούτα πολύ σεξ
Η σόγια προστατεύει από τις πολυκυστικές ωοθήκες
Δύο ποτήρια γάλα σόγιας την ημέρα θωρακίζουν τις γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών από την καρδιοπάθεια και τον τύπου 2 διαβήτη, σύμφωνα με μία νέα μελέτη
Μύθοι και αλήθειες για τα ζυμαρικά
Οι βλαβερές για την σιλουέτα συνέπειες των ζυμαρικών αγγίζει τα όρια του μύθου.
Η δύναμη του πρωινού
Το μυστικό για ισορροπημένη διατροφή και έλεγχο τους βάρους μας είναι το καλό πρωινό
Βρώμικες τροφές
Μπορεί να έχουν την φήμη των αγνών και υγιειών τροφών όμως κάποια από αυτά κρύβουν κινδύνους για την υγεία
Τα “αλκολικά” γονίδια μας
Τα γονίδιά μας δείχνουν πόσο αλκολικοί θα γίνουμε, όμως η επιλογή είναι τελικά δική μας