
Όσο κι αν προσπαθείς να καρυκεύσεις ομοιόμορφα ένα φαγητό, πάντα καταλήγουν κάποια κομμάτια π.χ. πιο αλατισμένα και άλλα άγευστα; Ακολούθησε το κόλπο που προτείνει η συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Dorie Greenspan, με πιο πρόσφατη έκδοσή της το «Everyday Dorie: The Way I Cook».
«Όταν μαγειρεύω ή ψήνω κάτι, δεν καρυκεύω μόνο το φαγητό αλλά και το σκεύος του. Έτσι ό,τι μπαίνει στο σκεύος θα έχει ωραία γεύση τόσο στη βάση όσο και στην επιφάνεια. Προσθέστε λοιπόν λίγο ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, πιπέρι, μερικές σκελίδες σκόρδου και φρέσκα βότανα» συμβουλεύει η Greenspan.
Photo: Andra Ion / Unsplash
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάθετε για τον κίνδυνο του ακρυλαμίδιου.
Δες πώς να το κάνεις για να το απολαύσεις με την παρέα σου
Η ναξιώτικη πατάτα έγινε γνωστή πανελλαδικά για την ποιότητα και για τη γεύση της, απόρροια της σύστασης του εδάφους και των κλιματολογικών συνθηκών.
Ένας έξυπνος τρόπος να εκμεταλλευτείς αυτά τα λαχανικά της εποχής και να κόψεις θερμίδες από το μενού σου.
Μετατρέψτε την καθημερινή «αγγαρεία» σε παιχνίδι για όλη την οικογένεια και βοηθήστε τα να καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα, ακόμα και τις μαθηματικές τους ικανότητες!
Δεν θα είναι μόνο υγιεινή, αλλά και απολαυστική. Αρκεί να ανακαλύψεις τα παρακάτω μυστικά επιτυχίας.