Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Αυτή η νέα γεύση παγωτού μάλλον θα συνόδευε τέλεια… μια σαλάτα με θαλασσινά

0     

Αυτή η νέα γεύση παγωτού μάλλον θα συνόδευε τέλεια… μια σαλάτα με θαλασσινά

ice_cream

Με παγωτά που περιέχουν από ενεργό άνθρακα μέχρι τσάι matcha, οι εταιρείες παρασκευής παγωτού φαίνεται να συναγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια θα φτιάξει την πιο ασυνήθιστη γεύση.

Ωστόσο μια σκοτσέζικη εταιρεία, η ICE Artisan Ice Cream, μάλλον το πήγε πολύ μακριά, λανσάροντας παγωτό μαγιονέζα. Πόσταρε μάλιστα μια φωτογραφία του προϊόντος της στο Instagram, προκαλώντας διχασμένες αντιδράσεις.

«Ανακάλυψα ότι κάποιος έφτιαξε παγωτό μαγιονέζα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το γεγονός πως μπορούμε να κάνουμε κάτι δεν σημαίνει και ότι πρέπει να το κάνουμε», «Όποιος εμπνεύστηκε το παγωτό με γεύση μαγιονέζα χρειάζεται ψυχοθεραπεία»: Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ενδεικτικά σχόλια που καταδικάζουν αυτή την ιδέα, αν και δεν έλειψαν και οι θετικές αντιδράσεις όπως: «Πιθανότατα δεν θα έχει άσχημη γεύση. Ίσως κάνει το παγωτό πολύ κρεμώδες και ελαφρύ αντί να του δώσει γεύση μαγιονέζας. Μια συνταγή για κέικ σοκολάτας που φτιάχνω περιέχει μαγιονέζα, η οποία δίνει στο κέικ υγρασία και αναδεικνύει τη γεύση της σοκολάτας».

Όποιος κι αν έχει δίκιο, πάντως, εμείς μάλλον θα παραμείνουμε σε πιο «παραδοσιακές» γεύσεις.