Διάκριση της εταιρείας στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία

Διάκριση της εταιρείας στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία (Internal Communications & Employee Engagement).

5.000 εθελοντές, 305 καταστήματα και αποθήκες ΑΒ.

131 τοποθεσίες, από τις οποίες 64 παραλίες και 67 χώροι πρασίνου (πάρκα, δασάκια, βουνά).

2.023 γεμάτοι σάκοι και σακούλες απορριμμάτων.

10 τόνοι με ανακυκλώσιμα υλικά και απορρίμματα, εκ των οποίων 6 τόνοι πλαστικού.

1 ημέρα, η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», που διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά, στις 16 Ιουνίου 2019, και ήταν αφιερωμένη στο Περιβάλλον, το μεγάλο μας «σπίτι».

1 διάκριση για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Corporate Affairs Excellence Awards για την Εσωτερική Επικοινωνία (Internal Communications & Employee Engagement) της «μεγάλης» αυτής «Ημέρας Εθελοντισμού», με τα «μεγάλα» αποτελέσματα που πέτυχαν οι άνθρωποι της ΑΒ.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, είμαστε υπερήφανοι που οι άνθρωποί μας ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, νοιάζονται για όσα συμβαίνουν γύρω μας, δίνουν πρώτοι το παράδειγμα και φροντίζουν για το Περιβάλλον.

Είμαστε χαρούμενοι που πάντοτε όλοι αυτοί οι μοναδικοί, διαφορετικοί άνθρωποι της ΑΒ ενώνονται για κάθε καλό σκοπό, δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό και κάνουν τη διαφορά. Για όλους εμάς, αλλά και για τις μελλοντικές γενιές. Είμαστε διπλά χαρούμενοι που η προσπάθειά μας αυτή έχει απτά, μετρήσιμα και διαχρονικά αποτελέσματα. Περίοπτη θέση ανάμεσά τους κατέχει πλέον η διάκριση που λάβαμε πρόσφατα στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020 της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων), στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία “Internal Communications & Employee Engagement”.

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που 5.000 εθελοντές από όλη την Ελλάδα και από κάθε γειτονιά, ενώθηκαν και γιόρτασαν την καθιερωμένη πια «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Με το σύνθημα #allazoumesinithies, έκαναν δική τους την εταιρική δέσμευση για μείωση του πλαστικού αποτυπώματος κατά 50% έως το 2025 και «Φρόντισαν την πόλη μας!».

Με τη συνεργασία και την πολύτιμη υποστήριξη της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης iSea και της Περιβαλλοντικής Εκστρατείας Let’s Do it Greece, η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» άφησε πιο καθαρές 131 τοποθεσίες της χώρας μας και πέτυχε να γίνει ο χάρτης της Ελλάδας ακόμα πιο «πράσινος»! Χάρη στους ανθρώπους μας.

Τους ευχαριστούμε και τους αφιερώνουμε αυτό το βραβείο μαζί με 5.000 ευχαριστώ από την καρδιά μας!

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

empty alt

Η είδηση που έλειπε για να φτιάξει η μέρα σου: αβοκάντο χωρίς κουκούτσι

Αν απολαμβάνεις τα αβοκάντο, ξέρεις πολύ καλά ότι ο μεγαλύτερος μπελάς κατά την προετοιμασία τους για το φαγητό είναι η αφαίρεση του πυρήνα.
empty alt

Αν οι ετικέτες του κρασιού έλεγαν την αλήθεια…

Αν το αλκοόλ μάς κάνει πιο ειλικρινείς (μερικές φορές αδυσώπητα ειλικρινείς), η αμερικανική εταιρεία Delicate Estates το έχει πιάσει το νόημα.
empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο στο Λονδίνο για το TripAdvisor (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει

Ένας νεαρός συντάκτης φαγητού ονόματι Oobah Butler άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν πηγαίνει κάτι καλά στο Tripadvisor γιατί διάφοροι «ιδιοκτήτες εστιατορίων μου πρόσφεραν δέκα λίρες για να γράψω μια θετική κριτική του χώρου τους, παρόλο που δεν είχα φάει ποτέ εκεί».
empty alt

“Chef’s Table by Volvo” σε συνεργασία με τον Έκτορα Μποτρίνι

Η Volvo Car Hellas και ο Έκτορας Μποτρίνι γράφουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στη συνεργασία τους. Η σουηδική μάρκα και ο βραβευμένος Σεφ παρουσιάζουν το “Chef’s Table by Volvo”.
empty alt

Η Lady Gaga λανσάρει το δικό της κρασί!

Η Lady Gaga είναι ασταμάτητη! Η σούπερ σταρ λανσάρει το δικό της κρασί που θα φέρει τον κοριτσίστικο τίτλο Grigio Girls, θέλοντας ίσως να υπενθυμίσει σε θαυμαστές αλλά και haters ότι έχει πολλούς κρυμμένους ταλαντούχους άσσους στο μανίκι της.
empty alt

Περισσότερα χρήματα της γενιάς των Μιλένιαλ πηγαίνουν στον καφέ παρά στην αποταμίευση

Αν δεν μπορείς να φανταστείς την ημέρα σου χωρίς δύο (και τρία και τέσσερα….) φλιτζάνια καφέ, τότε είσαι ένας άξιος εκπρόσωπος της γενιάς των Μιλένιαλ.
empty alt

Ενισχυμένη η υπηρεσία για «παράδοση στο σπίτι» στα ΑΒ. Νέα συνεργασία με τη SPEEDEX

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες μας καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα.
empty alt

NEO Τόστιμο! Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει το Τόστιμο και καινοτομεί ξανά

Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!
Back To Top