Μέτρια   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.

Υλικά:

250 γρ. Barilla Cannelloni

 Για τη γέμιση

300 γρ. μυζήθρα

250 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια

2 αυγά

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

½ λίτρο σάλτσα ντομάτας

Βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγο μοσχοκάρυδο

150 γρ. ζωμό λαχανικών

Οδηγίες:

Φτιάχνουμε τη γέμιση. Ανακατεύουμε τα αυγά μαζί με τη μυζήθρα, τη μισή παρμεζάνα και τη mozzarella. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.

Ζεματίζουμε τα κανελόνια και τα γεμίζουμε με την παραπάνω γέμιση. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και περιχύνουμε από πάνω με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτουμε και το ζωμό λαχανικών, βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα, λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.

empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Χρωματιστά ζελεδάκια φρούτων

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
empty alt

Σουβλάκια από σεϊτάν

Είστε vegan; Τα σουβλάκια από σεϊτάν θα γίνουν το αγαπημένο σας ορεκτικό!
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
Back To Top