Μέτρια   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.

Υλικά:

250 γρ. Barilla Cannelloni

 Για τη γέμιση

300 γρ. μυζήθρα

250 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια

2 αυγά

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

½ λίτρο σάλτσα ντομάτας

Βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγο μοσχοκάρυδο

150 γρ. ζωμό λαχανικών

Οδηγίες:

Φτιάχνουμε τη γέμιση. Ανακατεύουμε τα αυγά μαζί με τη μυζήθρα, τη μισή παρμεζάνα και τη mozzarella. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.

Ζεματίζουμε τα κανελόνια και τα γεμίζουμε με την παραπάνω γέμιση. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και περιχύνουμε από πάνω με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτουμε και το ζωμό λαχανικών, βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα, λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.

empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Κεφτεδάκια με pesto

Αφράτα κεφτεδάκια με μοναδικό άρωμα pesto.
empty alt

Μπισκότα σοκολάτας με τζίντζερ

Για το πρωινό, το απογευματινό σνακ και στα... κλεφτά.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Λαιμός χοιρινός στην κατσαρόλα με κανέλα

Η κανέλα δίνει το άρωμά της στο χοιρινό και απογειώνεται η γεύση του.
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Pizza muffins

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφορά στα muffin με γεύση pizza
Back To Top