Μέτρια   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.

Υλικά:

250 γρ. Barilla Cannelloni

 Για τη γέμιση

300 γρ. μυζήθρα

250 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια

2 αυγά

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

½ λίτρο σάλτσα ντομάτας

Βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγο μοσχοκάρυδο

150 γρ. ζωμό λαχανικών

Οδηγίες:

Φτιάχνουμε τη γέμιση. Ανακατεύουμε τα αυγά μαζί με τη μυζήθρα, τη μισή παρμεζάνα και τη mozzarella. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.

Ζεματίζουμε τα κανελόνια και τα γεμίζουμε με την παραπάνω γέμιση. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και περιχύνουμε από πάνω με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτουμε και το ζωμό λαχανικών, βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα, λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.

empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Ταλιατέλες με βασιλικό

Σουρώστε τα ζυμαρικά και αφήστε τη σάλτσα να «δέσει» το όνειρο. 
empty alt

Σαλάτα μελιτζάνας

Μια διαφορετική πρόταση για το δημοφιλές λαχανικό που μπορεί να γίνει ένα ξεχωριστό ορεκτικό.
empty alt

Spaghetti με αντζούγια, ελιές και ντοματίνια κονφί

Μία μακαρονάδα που θα σας εκπλήξει με τη γεύση και τη νοστιμιά της.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Pesto alla Siciliana

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.
empty alt

Μυζήθρα σαγανάκι

Ενα διαφορετικό και εύκολο σαγανάκι που θας σας εκπλήξει με την γεύση του.
Back To Top