Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό! Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας.

Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό!

Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας. Τώρα που ξαναβρισκόμαστε με ασφάλεια στη βεράντα ή τον κήπο, τώρα που το καλοκαίρι δημιουργεί τις αφορμές για νέες εμπειρίες, για μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας στο σπίτι ή και έξω, το ΑΒ Food Stories είναι ένας πολύτιμος φίλος για όλους.

Συντροφιά με το καλοκαιρινό ΑΒ Food Stories, φτιάχνουμε απολαυστικούς μεζέδες, διοργανώνουμε Fish BBQ με πεντανόστιμα και θρεπτικά ψάρια, εντυπωσιάζουμε σαν mixologists με δροσερά cocktails, “κλείνουμε” αποθεωτικά με σπιτικά παρφέ και σεμιφρέντο! Ανακαλύπτουμε γευστικά μυστικά από τη μαγευτική Λήμνο και κάνουμε φιέστα στο σπίτι μας με φημισμένα Μεξικάνικα πιάτα!

Το περιοδικό ΑΒ Food Stories, μπορούμε να το διαβάσουμε και… ανάποδα! Διότι έτσι #allazoumesinithies και ανακαλύπτουμε το healthy section. Δοκιμάζουμε ένα λαχταριστό vegan menu, “ζωντανεύουμε” τα πιάτα και τη διάθεσή μας με εντυπωσιακά πολύχρωμα γεύματα, μαγειρεύουμε για κάθε μέρα εύκολα και οικονομικά με μόνο 4 υλικά, μετατρέπουμε γνωστές καλοκαιρινές συνταγές στην πιο ελαφριά και υγιεινή εκδοχή τους, χωρίς να χάνουμε τίποτα σε γεύση!

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με την αγορά του περιοδικού στη συμβολική τιμή των €0,30 συνεισφέρουμε σε έναν καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του ΑΒ Food Stories προσφέρονται στην ενίσχυση του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) τα οποία βοηθούν χιλιάδες συνανθρώπους μας. Ένα μικρό ποσό από τον καθένα μας, που στο σύνολό του κάνει τη διαφορά!

Ανακάλυψε και εσύ το νέο τεύχος του ΑΒ Food Stories στα καταστήματα ΑΒ και “γράψε” τις δικές σου καλοκαιρινές ιστορίες!

empty alt

Υδατάνθρακες για την άσκηση

Η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για όσους αθλούνται είναι το γλυκογόνο λένε οι έρευνες. Τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες είναι πολύ βασικές, αφού βοηθούν στην καλύτερη απόδοση της αερόβιας άσκησης.
empty alt

Κρύβονται για να φάνε σοκολάτα

Τέσσερις στους δέκα τρώνε κρυφά σοκολάτα! Το ένοχο μυστικό αποκαλύπει δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε σε 3.000 εθελοντές για λογαριασμό του Βρετανικού Ιδρύματος Καρδιάς (BHF), και αποκάλυψε ότι άντρες και γυναίκες χρησιμοποιούν πολλά και διαφορετικά κόλπα για να κρύψουν από τον/την σύντροφό τους πόση...
empty alt

Αυγό: η υπερτροφή

Ποια μπορεί να είναι η πιο πλήρης και ισορροπημένη τροφή; Η απάντηση είναι είναι το αυγό σύμφνωνα με τους ειδικούς αφου αποτελεί την σημαντικότερη φυσική πηγή πρωτεϊνης για τον ανθρώπινο οργανισμό.
empty alt

Νέα σειρά κουζινικών από την Dolce & Gabbana

Ο διάσημος ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana δεν κάνει μόνο θραύση στις πασαρέλες αλλά και στις…κουζίνες! Και όταν συνεργάζεται με έναν άλλο οίκο, γνωστό για το απαράμιλλο design του στις συσκευές κουζίνας, τη Smeg, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι χάρμα οφθαλμών! Αποτέλεσμα της συνεργασίας, η […]
empty alt

Η παράξενη τάση από την Ιαπωνία που συνδέεται με τη μακροζωία

Οι Ιάπωνες φημίζονται για το υψηλό προσδόκιμο ζωής τους – μάλιστα ένα ιαπωνικό νησί, η νήσος Οκινάουα, ανήκει στις λεγόμενες Μπλε Ζώνες όπως αποκαλούνται οι περιοχές του πλανήτη όπου οι κάτοικοι διακρίνονται για την υγεία και τη μακροζωία τους.
empty alt

«Χρώματα και Αρώματα» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Τι υπέροχο να ανακαλύπτει κανείς τον μοναδικό κόσμο των μπαχαρικών μέσα από ένα ταξίδι σε πολιτισμούς και κουλτούρες! Στο εργαστήρι «Χρώματα και Αρώματα» που διοργανώνει το Ίδρυμα Θεοχαράκη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δημιουργήσουν και να «ταξιδέψουν»! Μια συνάντηση πολιτισμών...
empty alt

Μια Ελληνίδα γιαγιά σεφ στη Νέα Υόρκη

Στο Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης λειτουργεί ένα ξεχωριστό εστιατόριο. Στο Enoteca Maria, του Ιταλού Τζόντι Σκαραβέλα, δεν μαγειρεύει κάποιος φημισμένος σεφ αλλά γιαγιάδες από όλο τον κόσμο, από τις Φιλιππίνες μέχρι και την Αργεντινή.
empty alt

Το τέλειο συνοδευτικό για μεσογειακές γεύσεις!

Πλούσια σε σιναρόσπορο και κουρκουμά, και χωρίς συντηρητικά, η Μουστάρδα «Απαλή», που εγκαινιάζει την καινούργια σειρά προϊόντων μουστάρδας της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος, ταιριάζει τέλεια με τις μεσογειακές γεύσεις.
Back To Top