Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό! Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας.

Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό!

Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας. Τώρα που ξαναβρισκόμαστε με ασφάλεια στη βεράντα ή τον κήπο, τώρα που το καλοκαίρι δημιουργεί τις αφορμές για νέες εμπειρίες, για μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας στο σπίτι ή και έξω, το ΑΒ Food Stories είναι ένας πολύτιμος φίλος για όλους.

Συντροφιά με το καλοκαιρινό ΑΒ Food Stories, φτιάχνουμε απολαυστικούς μεζέδες, διοργανώνουμε Fish BBQ με πεντανόστιμα και θρεπτικά ψάρια, εντυπωσιάζουμε σαν mixologists με δροσερά cocktails, “κλείνουμε” αποθεωτικά με σπιτικά παρφέ και σεμιφρέντο! Ανακαλύπτουμε γευστικά μυστικά από τη μαγευτική Λήμνο και κάνουμε φιέστα στο σπίτι μας με φημισμένα Μεξικάνικα πιάτα!

Το περιοδικό ΑΒ Food Stories, μπορούμε να το διαβάσουμε και… ανάποδα! Διότι έτσι #allazoumesinithies και ανακαλύπτουμε το healthy section. Δοκιμάζουμε ένα λαχταριστό vegan menu, “ζωντανεύουμε” τα πιάτα και τη διάθεσή μας με εντυπωσιακά πολύχρωμα γεύματα, μαγειρεύουμε για κάθε μέρα εύκολα και οικονομικά με μόνο 4 υλικά, μετατρέπουμε γνωστές καλοκαιρινές συνταγές στην πιο ελαφριά και υγιεινή εκδοχή τους, χωρίς να χάνουμε τίποτα σε γεύση!

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με την αγορά του περιοδικού στη συμβολική τιμή των €0,30 συνεισφέρουμε σε έναν καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του ΑΒ Food Stories προσφέρονται στην ενίσχυση του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) τα οποία βοηθούν χιλιάδες συνανθρώπους μας. Ένα μικρό ποσό από τον καθένα μας, που στο σύνολό του κάνει τη διαφορά!

Ανακάλυψε και εσύ το νέο τεύχος του ΑΒ Food Stories στα καταστήματα ΑΒ και “γράψε” τις δικές σου καλοκαιρινές ιστορίες!

empty alt

Τα «καυτερά» είναι για τους άντρες

Είναι γενναίοι αυτοί οι άντρες που μπορούν να φάνε καυτερά φαγητά. Αυτό τώρα έχει και την επιστημονική σφραγίδα και μάλιστα από το Πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ.
empty alt

Η χρυσή πίτσα «Τραμπ» που θα θρέψει εκατοντάδες άστεγους

Πίτσα πασπαλισμένη με νιφάδες χρυσού και προορίζεται για τους λάτρεις του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και για όσους διαθέτουν μεγάλα πορτοφόλια… Η ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ανήκουν πια στο παρελθόν, αλλά το φαγητό παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή.
empty alt

Νέα σειρά κουζινικών από την Dolce & Gabbana

Ο διάσημος ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana δεν κάνει μόνο θραύση στις πασαρέλες αλλά και στις…κουζίνες! Και όταν συνεργάζεται με έναν άλλο οίκο, γνωστό για το απαράμιλλο design του στις συσκευές κουζίνας, τη Smeg, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι χάρμα οφθαλμών! Αποτέλεσμα της συνεργασίας, η […]
empty alt

Ένα νέο θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα ζυμαρικά άνοιξε (πού αλλού;) στην Ιταλία

Στην Μπολόνια της βόρειας Ιταλίας, γνωστή και ως «la grassa» («η στρουμπουλή») για τον πλούτο και τις τοπικές λιχουδιές της, πατρίδα για τα τορτελίνια, την Παρμεζάνα, το προσούτο και το βαλσαμικό ξίδι, μόλις άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο θεματικό πάρκο που είναι αφιερωμένο στα ζυμαρικά.
empty alt

«Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας»

Έχεις διαβάσει άρθρα, έχεις ακούσει ειδικούς, έχεις ίσως ζήσει μια εμπειρία διατροφικής διαταραχής. Έχεις όμως δει ποτέ ένα θεατρικό έργο που να πραγματεύεται αυτό το φλέγον ζήτημα; Το έργο «Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας» της Έρσης Νιαώτη ανεβαίνει από τον Θεατρικό […]
empty alt

Οι Ιάπωνες έφτιαξαν το πρώτο παγωτό που δεν λιώνει

Όχι ότι μέσα στο καταχείμωνο αντιμετωπίζεις τέτοιες ανησυχίες, αλλά σε μερικούς μήνες δεν θα χρειάζεται να κάνεις αγώνα δρόμου με αντίπαλο το χρόνο για να φας το παγωτό σου προτού λιώσει και τρέξει στο χωνάκι και στο χέρι σου.
empty alt

Μεγάλος νικητής για τους Χρυσούς Σκούφους 2018 ο Έκτορας Μποτρίνι

Θριαμβευτής των Χρυσών Σκούφων 2018 αναδείχθηκε το «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι, ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.
empty alt

NEO Τόστιμο! Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει το Τόστιμο και καινοτομεί ξανά

Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!
Back To Top