Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..

Υλικά:

4 φέτες ψωμί χωριάτικο

3 αυγά βραστά κομμένα σε ροδέλες ή τηγανητά

12 φέτες σαλάμι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Τοστάρουμε τις φέτες ψωμιού στην ψηστιέρα. Τις περνάμε με λίγο ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι και απλώνουμε επάνω τις ροδέλες από τα αυγά τα βρασμένα ή τα τηγανητά και τι φέτες από το σαλάμι.

empty alt

Κοτόπουλο με διάφορα λαχανικά και μπύρα

Ίσως από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς το κοτόπουλο στο τηγάνι σβησμένο με μπύρα μαζί με πολύχρωμες πιπεριές. 
empty alt

Πραλίνα φουντουκιού

Υπάρχει κάποιος που δε λατρεύει τη πραλίνα;
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Σαλάτα με ψητά λαχανικά και παρμεζάνα

Ενα εντυπωσιακό πιάτο που μπορεί να σταθεί και ως σαλάτα και ως ορεκτικό.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
Back To Top